E2a

Hvad bør jeg vide om elektrisk guitar strings

Elektriske guitarer er en af ​​de vigtigste instrumenter, der anvendes i populær musik, og det er et dagligt syn i mange rockbands. Så hvis du ønsker at oprette din cool faktor, hvorfor så ikke lære at spille elektrisk guitar! At vide mere om det grundlæggende i den elektriske guitar, ville det betale sig at vide mere om den elektriske guitar strings så godt. Her er nogle spørgsmål om disse strenge, som du måske ønsker at have svaret:

Hvad er de forskellige typer af materiale, de er lavet af? Der er tre almindelige typer af elektriske guitarstrenge, i henhold til deres make: rustfrit stål, ren nikkel og forniklet.

Den mest populære type blandt de tre er rustfrit stål

Den mest populære type blandt de tre er den rustfrit stål, som giver høj lydkvalitet til den elektriske guitar, specielt med hensyn til tonen og volumen. De er anti-ætsende, og derfor meget holdbart. Ulempen ved at bruge rustfrit stål elektriske guitarstrenge er, at de kunne producere finger støj på grund af deres ru overflade. Elektrisk guitar spillere, der spiller rockmusik normalt bruger denne type elektrisk guitar materiale.

Rent nikkel elektriske guitarstrenge er kendetegnet ved en rig

Rent nikkel elektriske guitarstrenge er kendetegnet ved en rig, glat, afrundet lydkvalitet, samt en vintage lyd. Disse strenge er mere fleksible og blødere på fingrene end rustfrit stål type. Jazz musik-afspillere normalt foretrækker at bruge denne type guitar streng.

Forniklet elektriske guitarstrenge er faktisk rustfrit stål

Hvad bør jeg vide om elektrisk guitar strings. Hvad er de forskellige typer af materiale, de er lavet af?
Hvad bør jeg vide om elektrisk guitar strings. Hvad er de forskellige typer af materiale, de er lavet af?

Forniklet elektriske guitarstrenge er faktisk rustfrit stål, men med en forniklet belægning. Denne dækning blev tilføjet til hjælpe med at forhindre korrosion af strengene. Også nikkel overflade hjælper med at forbedre spilbarhed og reducerer finger støj. Denne type guitarstreng er velsagtens den mest populære blandt elektrisk guitar spillere af forskellige musikalske stilarter og genrer.

Hvad er de forskellige sporvidder

Hvad er de forskellige gauges? Den elektriske guitar string gauge eller diameter, er vigtigt, fordi det er den, der bestemmer spilbarhed og tone i guitaren. Tilgængelige gauge kategorier er følgende: super tung, tung, medium tung, medium, lys, super lys og ekstra super lys.

En tungere gauge kan give mere guitar spænding

En tungere gauge kan give mere guitar spænding, hvilket igen vil give en højere og mere fokuseret lyd. Det er fantastisk, hvis musikstykke opfordrer til klimprer og plukke. En lys gauge, på den anden side giver mulighed for større fleksibilitet, og resulterer i strenge som er lettere at bøje.

Hvad er de typer af snoede

Den mest populære type blandt de tre er rustfrit stål. Hvad er de forskellige gauges?
Den mest populære type blandt de tre er rustfrit stål. Hvad er de forskellige gauges?

Hvad er de typer af snoede? Hvordan strengene vikles kan påvirke spilbarhed og tonen i guitaren. Med hensyn snoede, er elektriske guitarstrenge enten bånd-sår, fladskærms-sår, jord-sår, eller nylon-tape.

  • Ribbon-wound guitarstrenge er standard optræk. De er i stand til at yde god volumen og tone, men den ulempe er, at de kan føles tung at røre ved.
  • Fladskærms-sår guitarstrenge har en indpakning, der gør strengen meget glat. De i høj grad reducere finger støj og strengene er hurtigere, men de producerer lavere lydkvalitet.
  • Ground-wound guitarstrenge har en poleret overflade, og de er i stand til at producere høj lydkvalitet.
  • Nylon-tapede strenge har en nylonbelægning der resulterer i en glattere streng overflade. Det producerer en akustisk tone.

Der har du det

Der har du det! Disse er blot nogle af de ting, du bør vide om elektriske guitarstrenge. Have det sjovt at lære mere om at spille guitar! Held og lykke!