E2a

Hold fra at blive snydt af en auto Body Shop

Alle er på et stramt budget i disse dage

Alle er på et stramt budget i disse dage. Når det kommer til at give slip på en stor sum penge, de fleste er tilbageholdende med at gøre det. Men der er bare nogle tilfælde, hvor uanset hvor meget du ønsker at spare op, du ender udgifter bare fordi du skal. Et eksempel er bilreparation udført af fagfolk - det vil helt sikkert koste dig en masse. Det hjælper at være en smart kunde, man skal være opmærksom på detaljerne, så for ikke at blive snydt af dem, der ved, hvad de gør.

  • Spørg rundt for at få anbefalinger. Du kan spørge venner eller kolleger, der har haft reparationer udført på deres biler. Du kan få dårlige og gode anmeldelser fra forskellige folk om auto autoværkstederne, men i det mindste du ved, hvor de skal gå til, hvis du har brug for at få gjort noget på din bil. Deres erfaringer med forskellige auto autoværkstederne vil tjene som grundlag for dig - en person, der er ikke sikker med hensyn til hvor du kan få de bedste tilbud til reparationer.
  • Spørg dit forsikringsselskab for nogen gode steder, de kan foreslå. Dit forsikringsselskab vil helt sikkert se ud for dig, da de vil behandle dig som en værdsat kunde (naturligvis de ikke ønsker at miste en kunde). De vil anbefale de bedste steder, så du ikke får skuffet.
  • Vide, hvad du ønsker gjort eller fast. Du skal vide præcis, hvad række omkostninger, du måske nødt til at betale for. Det hjælper til at gøre lidt bearbejdning af din egen. Stol ikke på, hvad en estimator kan give dig som et citat. Ja, de kan give dig de billigste citater men så kan de måske glip af noget, du er på udkig efter. Du ønsker ikke at ende utilfredse så holde dine muligheder åbne. Spørg din estimator at forklare alle detaljerne i citatet, at de kan tilbyde dig, så du ved præcis vil ske, når du beslutter dig om det.
  • Overvej troværdighed af virksomheden. Teoretisk set en god forretning er noget, der holder i årevis. De fleste virksomheder, der ikke klarer sig godt tendens til at lukke ud så tidligt som muligt. Selvom tiden ikke kan være tilstrækkeligt nok til at sige, om en virksomhed er virkelig værd at bruge penge på eller ej, er det stadig en god indikator, hvis en virksomhed virkelig er at tjene eller ej. Kunder som regel holde kommer tilbage, hvis noget tilfredsstiller dem. Også, det hjælper at vide, hvad apparater / udstyr / maskiner en virksomhed bruger. Dette vil fortælle dig, hvis du vil være i stand til at få de resultater, du ønsker.

Hvis en estimator tilbyder dig bare et citat, og du tror det er noget, der opfylder dine behov, skal du ikke bare betale brat. Det er bedst at betale, når du allerede er tilfreds med den service, du har modtaget.

Hold fra at blive snydt af en auto body shop. Spørg rundt for at få anbefalinger.
Hold fra at blive snydt af en auto body shop. Spørg rundt for at få anbefalinger.

Husk, at når det kommer til din bil, er sparsommelig er ikke altid godt. Et citat billigere end de andre kan betyde, at du kan spare flere penge, men det kan også betyde, at du ikke kan få den komplette service, du vil have lavet på din bil. Igen, tjek alle detaljer bare for at være sikker på hvad du vil få som resultat.