E2a

Find kort gøre ideer i blade

Card making, ligesom andre kreative projekter, kan være meget produktiv, når inspireret af ideer fra en masse forskellige mennesker. Derfor, hvis du er interesseret i kortet at gøre, kan du drage fordel at lytte til de ideer og råd fra andre mennesker, der deler din interesse snarere end blot at forsøge at tænke alt op på din egen.

At samle folks ideer kan synes en smule svært

At samle folks ideer kan synes en smule svært, især hvis dine venner og bekendte ved lidt om card making. Den nemmeste måde at gøre det, selvfølgelig, er at søge online. Card making kan være let, selv for dem, der ikke er i håndværk, med grafisk software, der gør det muligt at designe et kort fra kort blanks, digitale fotos og skabeloner, hvor man kan sætte en passende hilsen eller digt og udskrive det færdige produkt ud . For dem, hvis interesse ligger mere i papir crafting, er der en masse andre steder, ligesom Craft Focus, hvor du kan se kort håndværk eller få nyheder og rådgivning om de ideelle værktøjer af handelen, hvad du har brug for og hvor kan man købe scrapbooking kits og forsyninger. Sandsynligvis, dog kan en online ressource kun gå dig ordentligt igennem et par grundlæggende ting i bedste, så hvis du vil have friskere ideer og mere information, kan du tænke at kontrollere for dem i særlige kort at gøre magasiner. Her er et par magasin titler, du måske vil finde nyttige at tjekke ud, før du begynde at gøre dit næste projekt:

Find kort gøre ideer i blade. Scrapbog og Cards Today.
Find kort gøre ideer i blade. Scrapbog og Cards Today.

  • CardMaker. Denne bi-månedligt magasin er venlig over for begyndere i kort fremstilling, men vil stadig være interessant og værdifuldt for allerede kvalificerede Crafters. Den er udstyret med projekter lige fra enkle til det meget omfattende, lavet forståeligt igennem trin-for-trin instruktioner og billeder for at oplyse dig, når du er mystificeret af et trin.
  • Scrapbog og Cards Today. Dette er for folk, der også kan nævne scrapbooking som en hobby, og som ser på kort at gøre som en behagelig omdirigering eller som en måde at bruge deres sidesten materiale fra deres scrapbøger som perler, mønstret papir, væv, dekorationer, etc. Alle interesserede i kort making vil sandsynligvis finde denne interessante også, men projekterne i dette magasin typisk gør brug af ting, du kan få fra scrapbooking kits.
  • Crafts 'n Things. For at være helt nøjagtig, det er et papir håndværk magasin, men den beskæftiger sig med en række andre hobbyer, som du kan gøre derhjemme, herunder card making. Hvis du er strengt en fan af kort at gøre alene, dette magasin er nok ikke det bedste valg for dig. Men hvis din interesse i kortet making omfatter håndværk, eller hvis du ønsker at søge inspiration fra andre ting end hvad du allerede ser i kort at gøre ideer, så Crafts 'n Ting er bestemt værd at se på.
  • Papir Crafts. Dette magasin dedikerer sig til at give ideer til at Crafters, der nyder at ændre kunst, scrapbooking, gummi stempling, samt kort at gøre.
  • Just Cards. Dette magasin giver en veritabel guldgrube af idéer. Du kan lave dit eget kort bestand fra deres projektideer, der beløber sig til mindst tre hundrede per problem, så du har en masse at vælge imellem uanset ferie eller begivenhed, du ønsker at foretage en kort til.

Du kan prøve browsing for disse blade på et bibliotek eller købe en og se om det passer til din smag, før at abonnere på noget.